noiembrie 27, 2022

Voluntari sălăjeni plantează maine 2.500 de salcami

Iniţiativa “Plantăm fapte bune în România” şi partenerul acesteia pentru judeţul Sălaj, Fundaţia Agapis, organizează mâine, 14 noiembrie, o acţiune de plantare a 2.500 de puieţi de salcâm, pe un teren degradat, în pericol de alunecare, din zona extravilană a comunei Valcău de Jos. 

Proiectul naţional de împădurire pe bază de voluntariat, iniţiat de Asociaţia EcoAssist din Bucureşti, care are ca Partener Instituţional Principal Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, va demara stop_coloana în aceeaşi zi cea mai amplă acţiune de împădurire din România de până acum, având ca obiectiv plantarea a un milion de copaci în întreaga ţară.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *