La acest sfarsit de saptamana, incepand de astazi, toate drumurile „chibitilor” de sport din Salaj vor duce spre Sala Sporturilor din Zalau. Patru echipe, cele mai bune din tara, se afla in lupta directa pentru cucerirea laurilor de campioana: REMAT ZALAU, liderul la zi, Dinamo Bucuresti, CS Tomis Constanta si Unirea Dej. Echipa noastra porneste cu un ascendent moral asupra celorlalte partenere prin victoriile obtinute in turneele de la Bucuresti si Dej, de aceasta data avand de partea ei „raul ramul”, care-i sunt doar ei prieten, adica propriul teren, pe care-l cunosc in cele mai mici detalii, dar si infocatul pu-blic care-i va fi un suport de necontestat in a repeta rezultatele din turneele I si II. De luni si pana astazi elevii antrenorilor Michael Warm si Aurel Vlaicu si-au reincarcat „bateriile” prin antrenamente zilnice pentru mentinerea prospetimii fizice, dar si pentru corectarea unor procedee de tehnica si tactica mai putin eficiente la Dej si la Bucuresti. Preparativele sunt gata si speram ca si la Zalau echipa REMAT sa fie „vioara intai”, victoriile de aici asigurandu-i in proportie de peste 90 % TITLUL NATIONAL. Spectatorii si membrii galeriei prezenti in sala pot sa vina in sprijinul echipei pentru a depasi eventualele emotii si trac inerente in viata oricarui sportiv. Asa cum am fost informati ieri, intreaga echipa este in plenitudinea fortelor, cu dorinta impartasita de victorie.
REMAT Zalau: Marius Ciortea, tragator secund (cpt), Mihai Ciupe, tragator secund, Sergiu Ilies, ridicator, Adriano Lamb, ridicator, Josifov Gjoko, centru, Mihai Maries, tragator secund, Ljubicic Alelxander, centru, Ditlevsen Mads, tragator fals, Serban Pascan, tragator fals, Dan Borota, tragator secund, Vasile Afloarei, centru, Adrian Feher, libero. Antrenor principal: Michael Warm; antrenor secund: Aurel Vlaicu; scouter: Marius Lazar. Sponsori: Consiliul Judetean Salaj, Primaria Municipiului Zalau, Rematinvest, Complex Severus.
Pentru cei care vor veni la Sala Sporturilor, sa amintim ca un bilet de intrare este valabil pentru ambele meciuri din ziua respectiva, bilet in valoare de 5 lei, bilete care se pot procura doar de la Casieria Salii sporturilor, incepand cu ora 15,00, in fiecare zi. Am mai fost informati ca membrii galeriei au si ei de oferit o surpriza pentru cei din sala.
Programul Turneului III, Zalau:
Vineri, 16 aprilie:
•de la ora 16,30: Dinamo Bucuresti- Tomis Constanta;
•de la ora 19,00: REMAT ZALAU- Unirea Dej.
Sambata, 17 aprilie:
•de la ora 16,30: Tomis Constanta- Unirea Dej;
•de la ora 19,00: REMAT ZALAU- Dinamo Bucuresti.
Duminica, 18 aprilie:
•de la ora 16,30 : Unirea Dej- Dinamo Bucuresti;
•de la ora 19,00: REMAT ZALAU- Tomis Constanta.