ianuarie 31, 2023

Voleibaliștii și-au luat porția de incurajare și de la Primaria Zalau inaintea returului semifinalei cu Arcada Galați

Echipa Volei Municipal Zalau s-a dus vineri în vizita la Primaria Zalau, sa primeasca binecuvântarea finanțatorului principal al clubului, înaintea meciurilor din returul semifinalelor campionatului, pe care le va susține azi și mâine în deplasare la Arcada Galați.

Daca va câștiga unul din meciurile de la Galați, echipa Zalaului se califica în finala și va întâlni câștigatoarea din semificala dusputata între Craiova și Baia Mare.

Ai noștri au jucat la Zalau și au câștigat primele doua meciuri ale semifinalei cu Arcada, ambele cu scorul de 3 – 1 la seturi, și pornesc în meciurile din deplasare cu un important avantaj moral.

Vizita de vineri la Primaria Zalau se înscrie în seria vizitelor pe care jucatorii stop_coloana le-au facut în ultima perioada la cei care susțin financiar echipa. Pâna acum, jucatorii și-au vizitat principalii sponsori: Comfrig, Multicom și Fibrex.

De la Gheorghe Stanciu, administratorul Comfrig, voleibaliștii au primit o frumoasa oferta ca, în cazul în care devin campioni, sa sarbatoreassca la complexul Colț de Rai – Green Garden împreuna cu toți zalauanii care doresc sa participe. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut