Voleibalistul Rareș Bălean convocat la lotul național

Voleibalistul Rareș Bălean convocat la lotul național

Lotul Național de volei, juniori II va începe un stagiu de pregătire la Craiova și Izvorani în perioada 19 iunie-6 august 2015, în ve-derea participării la Campionatele Balcanice de Ju-niori II și Juniori I.
Printre sportivii care au primit telegramele cu con-vocările se află și un volei-balist zălăuan. Este vorba despre vicecampionul na-țional și câștigătorul Cupei României cu Volei Municipal Zalău, Rareș Bălean, un voleibalist obișnuit cu aerul echipelor naționale de juniori. Extrema zălă-uană în vârstă de 18 ani a fost printre remarcații ultimului Campionat European de juniori, desfășu-rat în perioada 4-12 aprilie în Turcia. Rareș Bălean a fost al doilea tricolor, după constănțeanul Adrian Acio-băniței cu cele mai multe puncte obținute în Turcia, 114 la număr, puncte cu care s-a clasat în primi 15 voleibaliști au Europea-nului din Turcia.
“Așteptam această con-vocare, însă acum pe pri-mul plan este bacalaureatul. Eu mă voi prezenta la lot doar după ce voi sus-ține cel mai important examen al vieții, adică baca-laureatul”, ne-a declarat vo-leibalistul Rareș Bălean stop_coloana 
Revenind la această convocare pentru pregă-tirea Campionatelor Balcanice să mai spunem că sportivii trebuie să se pre-zinte, la Craiova, la Hotel Parc, în data de 19 iunie, la ora 13.00.
Campionatul Balcanic de Juniori II se va disputa în Muntenegrru în perioada 14-20 iulie, iar Campiona-tul Balcanic de Juniori I se va desfășura în Turcia, în perioada 31 iulie-6 august.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *