Voleibaliștii zălăuani, felicitați de municipalitate

0
403

Echipa de volei a municipiului, SCM Zalău, a fost felicitată vineri, în mod oficial, de conducerea admnistrației locale pentru performanța notabilă înregistrată săptămâna trecută.

Voleibaliștii zălăuani au obținut locul 2 în Campionatul Național de Volei, Divizia A1, devenind astfel vicecampioana României. „Mulțumim întregii echipe pentru rezultatul obținut și pentru munca depusă. Prin performanța realizată au dus numele echipei de volei din cadrul SCM Zalău la nivel european, calificându-se totodată în Cupele Europene. Felicitări tuturor și mult succes în activitate!”, a fost mesajul primarului Ionel Ciunt pentru voleibaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.