Remat Zalau-Tomis Constanta 3-1 (21, 21, -15, 20)
Echipa antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu, Remat Zalau a obtinut, sambata, o victorie de rasunet, in fata campioanei Romaniei, Tomis Constanta, cu scorul de 3-1 (25-21, 25-21, 15-25, 25-20), intr-o partida din etapa a XV-a, a Diviziei A1 la volei masculin. Pentru constanteni, aceasta infrangere a fost prima din actualul sezon, atat in campionat cat si in Cupa Romaniei. Astfel zalauanii au ajuns la a III-a victorie consecutiva in campionat (cu Dinamo, cu Steaua, cu Tomis) si un lucru foarte imbucurator este evolutia jucatorilor care creste de la meci la meci.
Sub incurajarea frenetica a spectatorilor, care au umplut Sala Sporturilor din Zalau pana la refuz, partida a inceput cu un prim set castigat si dominat de la un capat la altul de Gontariu si compania (25-21). Al doilea set are aceeasi soarta, Rematul se impune fara probleme, cu 25-21. In setul trei, dupa o relaxare a voleibalistilor zalauani, dar si pe fondul unui joc bun facut de „marinari”, Tomis castiga setul cu 25-15. In setul patru, Mircea Ciortea si Jovan Sanjberger (Remat) nu rateaza nici un atac, iar la finalul setului, tabela arata 25-20, pentru Remat.
VM Remat-Despotovski Ciortea, Todoran, , Sanjberger, Alexic, Gontariu, Maries-libero. Antrenor principal, Dragan Djordjevic, Antrenor secund, Aurel Vlaicu.
Urmatoarea partida pentru Remat va fi in deplasare la Constanta, miercuri, 4 februarie, in Cupa Romaniei.