ianuarie 29, 2023

Voleibalistii zalauani au ajuns la cinci victorii consecutive

Echipa Volei Club Municipal Zalau, a castigat, sambata, 14 februarie, pe teren propriu, cu scorul, 3-1 (24-26, 25-16,25- 21, 25-22) in fata vicecampioanei Romaniei, VCM-LPS Piatra Neamt, intr-o partida din etapa a XVIII-a, a Diviziei A1, la volei masculin. Cu acest succes, voleibalistii zalauani au ajuns la a cincea victorie consecutiva, iar anul acesta nu au pierdut nici o partida.
Partida de sambata a inceput cu un moment de reculegere in memoria lui Marian Cozma, ucis saptamana trecuta in Ungaria. A fost o victorie meritata pentru zalauani, care au inceput foarte bine partida si au condus in permanenta in primul set pana la scorul 22-22. Din acest moment ceva s-a dereglat in jocul voleibalistilor zalauani si au pierdut setul, cu 24-26. De remarcat este faptul ca Remat a avut la un moment dat un avantaj de 6 puncte, 14-8. In setul doi, voleibalistii antrenati de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu au inceput in forta si dupa primele 7 serve aveau un avans de 5 puncte. La primul timp tehnic de odihna, Todoran si compania aveau 4 puncte (8-4) avantaj, iar la al doilea timp tehnic de odihna avansul la dublat, 16-8. Setul doi a fost castigat de Remat, cu 25-16. In setul trei a intrat in joc al “saptelea jucator” pentru Remat, publicul, care a creat o atmosfera incendiara, impingandu-i pe zalauani la castigarea setului. Gontariu si compania s-au impus, dupa ce pe tot parcursul setului au condus pe tabela de marcaj, scor 25-21. Setul patru a fost cel mai aprig disputat. S-a mers cap la cap pana la scorul 17-17, dar in final formatia de la poalele Mesesului a castigat setul patru, cu 25-22 adju-decandu-si cel de-al cincilea succes consecutiv.
In urmatoarea partida, care se va disputa sambata, 21 februarie, Remat Zalau se va deplasa la Bucuresti, pentru a sustine partida cu Remat, joc din etapa a XIX, a Diviziei A1.
Remat :Daniel Todoran, Filip Despotovski, Vladan Alexic, Adrian Gontariu, Jovan Sanjberger, Alexander Milkov, Mihai Maries-libero. Au mai evoluat: Mircea Ciortea si Rade Dacovic. Antrenor principal, Dragan Djordjevic, antrenor secund, Aurel Vlaicu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut