Voleibalistii simleuani au reluat pregatirea

Formatia Phoenix Simleu, care evolueaza in Divizia A2 Vest, si-a reluat pregatirea pentru indeplinerea obiectivului de a promova in Divizia A1. Lotul antrenat de Mircea Abraham nu a suferit nici o modificare in aceasta pauza competitionala, pregatirea urmand sa se faca in aceeasi formula.
Phoenix Simleu se pregateste deocamdata la nivel local, urmand ca in perioada urmatoare sa se stabileasca daca va efectua un cantonament sau va continua pregatirea tot pe plan local.
Va reamintim ca formatia simleauana a terminat sezonul regular pe primul loc cu maxim de puncte, din 12 partide, 24. Urmatoarea partida pentru formatia de la poalele Magurii va fi abia pe 28 februarie, cand va juca direct in etapa a doua a Play Of-ului. Adversara voleibalistilor simleuani nu se cunoaste, urmand ca dupa finalul primei etape a play of-ului sa fie cunoscuta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut