octombrie 4, 2022

Voleibalistii de la Remat, au alta fata, la Cupa Explorari

Dupa ce s-a impus cu scorul de 3 – 1 in primul meci, in fata echipei Unirea Dej, CS Remat Zalau a obtinut sambata dupa-amiaza o victorie si mai clara in fata ungurilor de la Kalo Meh Kecskemet, de care au dispus in numai trei seturi.
In primul set voleibalistii zalauani s-au impus cu 25 – 23, iar celelalte doua seturi formatia Kalo Meh Kecskemet nu a reusit sa treaca nici macar de pragul de 15, pierzand setul doi la 12 si setul trei la 13.
In partida cu Dej, campioana Remat, a evoluat in formula de baza, alcatuita din Michal Sladecek, Peter Nagy, Joao Dias, Razvan Mihalcea, Mozer Zoltan, Ribeiro Nascimento dos Santos si Adrian Feher – libero, insa in partida cu Kecskemet au evoluat mai mult rezervele Stoian, Pascan, Maries, Josifov si Ciupe, carora li s-au adaugat Mihalcea si Feher – libero.
Duminica, dupa inchiderea editiei, in ultima zi a turneului, Remat Zalau a intalni echipa organizatoare a Cupei „Explorari- editia a IX-a”, stiinta Explorari Baia Mare. Acest meci, punand in fata, campioana si vicecampioana editiei precedente de campionat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.