octombrie 7, 2022

Volei. Turneu Polonia

Cel mai tare turneu din ultimii cinci ani
Dupa incheierea turneului de la Baia Mare, voleibalistii Rematului au zabovit putin la Zalau, deoarece au luat calea Poloniei. Pana azi, elevii lui Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie au efectuat un minicantonament, in cadrul caruia au sustinut si cateva meciuri scoala. Dar adevaratul test pentru campioana Romaniei va fi la finalul acestei saptamani, cand Adrian Feher si colegii sai vor sustine cel mai tare turneu din ultimii cinci ani. Remat Zalau va avea ca adversare grupari de top ale voleiului european, este vorba despre Tours VB (Franta), Hypo Tirol Innsbruck (Austria) si Asseco Resovia (Polonia), actuala echipa a zalauanului Adrian Gontariu. In prima faza, trebuia sa participe si VfB Friedrichshafen, al carei secund este in prezent zalauanul Aurel Vlaicu. Dar, gruparea germana a renuntat pe ultima suta de metri. Primul meci al Rematului va avea loc in aceasta dupa-amiaza, de la ora 17.00, cu francezii de la Tours VB. Sambata, de la ora 19.00, Adrian Gontariu se va reintalni cu echipa sa de suflet, dar din postura de adversari, de aceasta data, iar duminica, Remat se va duela cu austriecii de la Hypo Tirol Innsbruck. Practic, va fi ultimul meci si turneu de verificare al gruparii zalauane inainte de inceperea campionatului. Acesta va debuta pe data de 1 octombrie, atunci cand zalauanii vor juca pe terenul nou-promovatei CSU Galati.
Referitor la turneul din Polonia, Cristian Ciobanescu, team-managerul Rematului, a declarat: „Dupa acest turneu, vom vedea care este nivelul echipei, deoarece in Polonia Rematul va da peste echipe redutabile. Avem asteptari mari, mai ales ca in aceasta vara s-au facut investitii importante la Zalau. Acest turneu este cel mai important din ultimii cinci ani. Stim ca va fi greu, mai ales ca echipa este inca in proces de omogenizare, deoarece doar Nagy Peter si Adrian Feher au fost titulari in sezonul trecut”.
Programul echipei Remat Zalau la turneul din Polonia:
Vineri, ora 17.00, Remat Zalau – Tours VB
Sambata, ora 19.00 Remat Zalau – Asseco Rzeszów
Duminica, ora 13.00, Remat Zalau – Hypo Tirol Innsbruck.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.