septembrie 25, 2023

Volei: Naţionala Under 17, antrenată de doi zălăuani, joacă pentru calificarea la Campionatul European

0

Naționala masculină Under 17 a României, antrenată de zălăuanii Marius Lazăr şi Horea Giurgiu, a pierdut, miercuri, meciul de debut din cadrul turneului balcanic de calificare la Campionatul European din această vară.

Potrivit doarvolei.ro, tinerii ”tricolori” au fost învinși cu scorul de 3-1 de Serbia, într-un meci în care au condus cu 1-0 la seturi.

Căpitanul naționalei, Cristian Chițigoi, a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 29 de puncte. El joacă pe postul de secund și e cel mai experimentat jucător al naționalei române, fiind singurul component al actualei echipe care a jucat și la Campionatul European al selecționatei din generația mai mare.

A fost urmat, dintre jucătorii noștri, de Ștefan Văduva, care joacă pe postul de fals, cu 17 puncte, și de celălalt secund, Luca Martonos, cu 10 puncte.

În celălalt meci al competiției găzduite de orașul sârb Vrnjacka Banja, Turcia a învins cu scorul de 3-2 Bulgaria, adversara de joi a selecționatei noastre.

Ultimul meci al României va fi vineri, cu Turcia.

Prima clasată în această competiție se va califica la turneul final al Campionatului European care va avea loc în luna iulie în Albania.

România U 17: Daniel Chiţigoi, Claudiu Urian, Luca Martonoş, Cezar Abraham, Ştefan Văduva, Şerban Stînea, Radu Zbengheci, Ionuţ Rebrişorean, Christian Balog, Sebastian Todorean, David Ţăranu, Dinu Toma. Antrenor: Marius Lazăr. Antrenor secund: Horea Giurgiu

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut