Volei: Naţionala U 17 pierde al doilea meci la turneul de calificare la Campionatul European

0
206

În al doilea meci al turneului balcanic de calificare pentru Campionatul European Under 17, naționala României, antrenată de zălăuanii  Marius Lazăr şi Horea Giurgiu, a fost învinsă, joi, cu scorul de 3-2 de Bulgaria, ratând orice șansă de a ajunge la turneul final prin această fază. Românii vor juca în luna mai în faza a doua a calificărilor.

Daniel Chițigoi, autor a 39 de puncte (31 din atac, două din blocaj și 6 din serviciu) a fost ce mai bun jucător al meciului, însă asta e o palidă consolare pentru echipa noastră. El a fost secondat de Luca Martonos, cu 18 puncte.

Cum formația noastră a pierdut și primul meci, scor 1-3 cu Serbia, România a pierdut orice șansă de a se mai califica în această primă fază la turneul final al Campionatului European cu o etapă înaintea încheierii mini-turneului, contra Turciei.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.