Volei Municipal Zalău va intalni Unirea Dej, in sferturile Cupei Romaniei

Partidele sunt programate în “dublă” manşă în luna februarie a anului 2016


 Cupa României rămâne un obiectiv important pentru Volei Municipal Zalău, mai ales că este drumul cel mai scurt până la câştigarea unui trofeu. Aşa s-a întâmplat şi în sezonul trecut, când – după ce a trecut în sferturi de către Banatul Caransebeş -, gruparea de sub Meseş a ajuns în final-four-ul competiţiei, ce a avut loc la Cheile Grădiştei. După o victorie cu Dinamo în semifinale, zălăuanii au învins în finală tocmai pe Tomis Constanţa şi au pus mâna pe trofeu.

Reeditarea acelei performanţe se doreşte şi în sezonul 2015 – 2016, iar primul adversar pentru vicecampioana României va fi Unirea Dej. Volei Municipal Zalău este calificată direct în sferturi, acolo unde a ajuns şi Unirea Dej, după ce dejenii şi-au disputat în devans ambele partide din optimi cu VCM LPS Piatra Neamţ. De fapt, ambele jocuri au avut la Dej, mai ales că cele două grupări au jucat în urmă cu două săptămâni şi în campionat. Echipa stop_coloana antrenată de Ovidiu Macarie a câştigat atât în campionat cât şi în cele două jocuri din Cupa României cu scorul de 3 – 0.
Partida tur din sferturile Cupei României se joacă la Zalău în 17 februarie 2016, iar returul o săptămână mai târziu, la Dej.  În sferturi mai sunt calificate direct SCMU Craiova, Dinamo şi CVM Tomis Constanţa.  
 
Iată celelalte dueluri din optimi, care vor avea loc pe 13 şi 16 ianuarie 2016: Explorări Baia Mare – Banatul Caransebeş,  “U” Cluj – CSM Bucureşti,  Arcada Galaţi – LMV Tricolorul Ploieşti,  Unirea Dej – VCM LPS Piatra Neamţ 3 – 0 şi 3 – 0

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *