noiembrie 26, 2022

Volei Municipal Zalău se reunește mai repede

Mai bine de trei luni de zile, voleibaliştii de la Volei Municipal Zalău s-au putut bucura de vacanţă, însă aceasta se află pe sfârşit, Adrian Feher şi colegii săi urmând să revină la antrenamente peste mai puţin de două săptămâni.

Iniţial, conducerea campioanei României a decis ca reunirea lotului să aibă loc pe data de 7 august, dar până la urmă prima şedinţă de pregătire din această vară a fost programată mai devreme cu o săptămână. Astfel, voleibaliştii zălăuani se vor reuni încă din prima zi a lunii august, la Zalău, acolo unde se va şi desfăşura în mare parte pregătirea.

Deja conducerea tehnică a stabili şi primele turnee de verificare, unul urmând să aibă loc la Zalău, iar altul la Galaţi, în organizarea celor de la Arcada. Deţinătoarea Cupei României va fi şi primul adversar al celor de la Volei Municipal în noul sezon, cele două echipe urmând să se dueleze pentru Supercupa României, pe data de 30 septembrie, la Ploieşti.

Până la reunirea lotului, campioana României urmează să îşi definitiveze şi lotul de jucători şi va mai transfera un trăgător secund, în această perioadă conducerea purtând tratative cu mai mulţi jucători. Până în momentul de faţă, Volei Municipal Zalău a efectuat trei transferuri, coordonatorul bulgar Dobromir Dimitrov, centrul Mihai Gheorghiţă, dar şi universalul Pawel Adamajtis. La capitolul plecări, gruparea de sub Meseş s-a despărţit în această vară de Adrian Gontariu, cehul Karel Linz, belgianul Mathias Valkiers şi ucraineanul Mykola Rudnytskyi.

Gruparea de sub Meseş va avea la dispoziţie exact două luni de zile pentru a pregăti noul sezon, care va începe pe 30 septembrie cu meciul din Supercupa României. O săptămână mai târziu, pe 7 octombrie, campioana va debuta în noul sezon al Diviziei A1, pe teren propriu cu Explorări Baia Mare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *