decembrie 7, 2022

Volei Municipal Zalău s-a predat după primul set in Turcia

Galatasaray Istanbul – Volei Municipal Zalău 3 – 1 (-22, 20, 13, 19)


Tragerea la sorți pentru 16-zecimile Cupei CEV a fost cu ghinion pentru Volei Municipal Zalău, iar în calea vicecampioanei României a ieșit Galatasaray Istanbul.

Cu un palmares bogat în competițiile interne, dar și în cupele europene, formația din Turcia era favorită la calificare, dar gruparea de sub Meseș s-a deplasat cu încredere pentru meciul tur.S-a văzut acest lucru în primul set, în care elevii lui Stoev au jucat curajos și au avut avantaj la primul time-out tehnic (8 – 5). și la cel de-al doilea timp de odihnă, zălăuanii au fost în avantaj minim, (16 – 15), Adrian Feher și colegii săi reușind să își țină adversarul la distanță de două-trei puncte, astfel că s-au impus la 22.Gazdele au tratat cu maximă seriozitate setul al doilea, în care Zalăul a ținut piept doar în debut. De la 11 – 10 s-a făcut 18 – 12, iar Galatasaray s-a distanțat confortabil la 20 – 14. Vicecampioana a încercat să revină, însă nu a reușit mare lucru și s-a oprit la ÎbornaÎ 20.În setul trei, Volei Municipal a contat foarte puțin, iar sub fileu turcii au defilat și s-au impus la o diferență de 12 puncte, astfel că au preluat conducerea. În încercarea de a restabili egalitatea, elevii lui Stoev au încercat să opună rezistanță, dar Galatasaray a fost de neclinitit. stop_coloana După 8 – 3 și 16 – 11, turcii s-au impus la 19 și au obținut o victorie în patru seturi, prin care sunt cu picior în optimile Cupei CEV.Miracole se mai pot întâmpla, pe 18 noiembrie la Zalău, când este programat returul. și dacă va fi eliminată din Cupa CEV, vicecampioana României va avea posibilitatea să își continue aventura europeană, în Cupa Challenge.

În campionat, azi cu “U” Cluj

Având în vedere că joi a jucat în Turcia, Volei Municipal Zalău și-a amânat câteva zile partida cu ÎUÎ Cluj. Disputa cu gruparea nou-promovată va avea loc azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău. Se anunță o partidă interesantă, în care Volei Municipal Zalău speră să obțină prima victorie din acest sezon. De cealaltă parte, la Universitatea evoluează mai mulți sălăjeni, care cu siguranță vor dori să demonstreze că au valoare, mai ales într-o partidă cu vicecampioana României.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *