Volei Municipal Zalău, cu un picior in sferturile Cupei CEV

Vicecampioana României susţine în această seară returul cu elveţienii de la Lausanne şi porneşte cu un mare avantaj luat după partida tur în care s-a impus cu 3 – 1, tocmai în Elveţia
 
Azi, ora 18.00, Sala Sporturilor din Zalău: Volei Municipal Zalău – Lausanne UC


 

Cupa CEV este o competiţie în care Volei Municipal Zalău a fost la înălţime în acest sezon şi în 16-zecimi a eliminat titrata Galatasaray. În optimi, gruparea de sub Meseş a dat peste elveţienii de la Lausanne UC şi a luat o obţiune seriasă de calificare în sferturi după ce a câştigat cu scorul de 3 – 1 partida tur din Elveţia.
În aceste condiţii, şansele la calificarea au crescut simţitor, iar vicecampioana României este acum cu un picior în sferturile Cupei CEV, acolo unde nicio echipă zălăuană nu a mai ajuns în ultimii 30 de ani.
Pentru a reuşit acest lucru, Volei Municipal Zalău mai are acum nevoie doar de două seturi pentru a se califica mai departe. Astfel, elevii lui Stoev stop_coloana au trei posibilități de calificare: să câştige meciul retur, să piardă cu 2 – 3 sau să piardă cu 1 – 3 sau 0 – 3 şi apoi să se impună în „setul de aur”. Însă, Adrian Feher şi colegii săi iau în calcul doar prima variantă şi tratează partida cu maximă seriozitate, dar aşteaptă un ajutor şi din partea fanilor, care sunt aşteptaţi într-un număr cât mai mare în tribune, în această seară de la ora 18.00. Chiar dacă mai are de trecut un mic examen, Volei Municipal Zalău trage cu ochiul şi la următorul adversar pe care îl va întâlni în Cupa CEV. Acesta va proveni din Finlanda sau Grecia dar se va şti cu exactitate în această seară, după manşa retur dintre Foinikas Syros (Grecia) şi VaLePa Sastamala (Finlanda). În tur, finlandezii s-au impus cu 3 – 0 şi sunt favoriţi pentru returul din Grecia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut