decembrie 1, 2022

Volei Municipal Zalau – test cu CSU Vest Timisoara

Sambata 11 ianuarie 2020, de la ora 17, VM Zalau se afla la prima partida pe 2020 in fata propriilor suporteri . Jocul cu echipa din Timisoara este in etapa a 10-a, prima etapa din retur. In tur zalauanii au castigat cu 3-1 iar acum jocul ar trebui sa fie o repetitie in vederea jocurilor urmatoare. Celelalte jocuri: 

rn

U Cluj- Dinamo Bucuresti
Explorari Baia Mare-SCMU Craiova
Unirea Dej- CSM Campia Turzii
Gloria Buzau- Arcada Galati
Clasament : Arcada Galati 24, Dinamo 23, VM Zalau 20, SCMU Craiova 18, Unirea Dej 16, Gloria Buzau 16, U Cluj 8, Explorari Baia Mare 6, CSU Vest Timisoara 3, CSM Campia Turzii 1.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *