octombrie 1, 2022

Volei Municipal Zalau si SCMU Craiova, la egalitate de puncte si la finalul turului

Dupa ce in ultima runda a stat, gruparea de sub Meses a fost egalata la puncte de SCMU Craiova, care in ultimul meci al anului s-a impus cu 3 – 0 in deplasarea de la Explorari Baia Mare

rn

Turul din Divizia A1 s-a terminat sambata, cand a fost programata etapa a XI-a. in aceasta runda, Volei Municipal Zalau a avut runda libera, insa oricum, formatia antrenata de Nikolay Jeliazkov avea asigurat primul loc la finalul anului, dupa ce miercurea trecuta a castigat pe teren propriu cu Steaua.
Gruparea de sub Meses a terminat anul la egalitate de puncte cu SCMU Craiova, formatie care sambata a castigat la pas in deplasarea de la Explorari Baia Mare. Volei Municipal Zalau si SCMU Craiova au acumulat cate 28 de puncte in cele 10 etape, insa oltenii au un setaveraj mai slab, astfel ca vor termina anul pe pozitia secunda.
Dupa un tur de campionat, in lupta pentru titlu par sa fie doar Volei Municipal Zalau si SCMU Craiova, in timp ce Arcada Galati si CSM Bucuresti se afla la 9 puncte in spatele primelor doua clasate.
Arcada Galati a pierdut cu 3 – 1 in deplasarea de la Dinamo, dar a ramas pe locul 3, in timp ce CSM Bucuresti a obtinut o victorie de 3 puncte cu Universitatea Cluj si ocupa pozitia a patra la finalul anului.
VCM Piatra Neamt este singura echipa care in turul de campionat nu a acumulat niciun punct. si in ultima runda, moldovenii au fost invinsi cu 3 – 0 in partida de pe teren propriu cu Steaua si continua sa ocupe ultimul loc. Cealalta nou-promovata sta mult mai bine, astfel ca CSM Campia Turzii se afla pe locul 8, dupa ce in runda de sambata a obtinut o victorie de doua puncte cu Unirea Dej.
La final de an, Unirea Dej si Dinamo sunt gruparile care ocupa locurile 5 si 6, care duc in faza superioara a campionatului, in timp ce Steaua Bucuresti se afla pe locul 7, la un punct in spate.
Sa mai spunem ca Divizia A1 a intrat intr-o pauza de mai bine de o luna, campionatul urmand sa se reia pe 26 ianuarie 2019 cand va avea loc prima etapa din retur.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.