decembrie 5, 2022

Volei Municipal Zalau se deplaseaza la Buzau

"Hai Buzau, Buzau " este refrenul imnului celui mai polisportiv club din Romania, SCM Gloria Buzau.La rugby are sportivi din Africa de Sud, Tonga si Armenia. La volei un sportiv venit din Brazilia, Alexander Szot are un contract fabulos pe 10 luni dupa ce a trecut pe la Almeira -Spania.Buzaul este o echipa meseriasa iar unul din cei mai buni libero din tara , brazilianul Hector Parra este motorul echipei. Insa lotul omogen face diferenta prin determinare si disciplina tehnico-tactica.Iata SCM Gloria Buzau :

rn

Ene, Farcas, Stasis, Coasa, Cheaga, Rapeanu, Hector Jesus Parra, Tarlea, Marinca, Grigore, Tarcavu, Margineanu.
Antrenorul principal Razvan Parpala si antrenor secund Constantin Georgiana sunt in preferintele antrenorului coordonator Marian Boldisteanu iar ultimul joc castigat la CSU UV Timisoara cu 3-0-et.5 a confirmat acest lucru.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *