Volei Municipal Zalau s-a intrebuintat serios pentru o victorie de 3 puncte cu modesta ‘U’ Cluj

Desi intre cele doua echipe este o diferenta mare de valoarea, in teren, jocul de miercuri a fost echilibrat. in setul doi, clujenii s-au impus cu 25 – 20, dar au fost aprope sa obtina un punct din aceasta confruntare, dupa ce si in setul trei, Universitatea a avut avantaj de mai multe ori, insa pana la urma, formatia zalauana s-a impus cu 26 – 24

rn

Dupa derby-ul cu SCMU Craiova, pentru elevii lui Andrzej Kowal parea ca urmeaza un meci facil, in deplasarea de la Universitatea Cluj, unde Volei Municipal Zalau a defilat in primul set si dupa doar 20 de minute l-a si castigat cu 25 – 14.
Volei Municipal Zalau nu a mai fost constanta si din setul al doilea, in care clujenii au fost cei care au condus de mai multe ori. Gazdele au avut 3 – 1, apoi 11 – 10 sau 20 – 17, moment in care tehnicianul Zalaului a solicitat time-out. Echipa sa a egalat la 20, dar in acel moment si tehnicianul de la Universitatea a cerut intreruperea jocului, astfel ca clujenii s-au trezit la timp si au punctat de cinci ori la rand, 25 – 20!
Universitatea a prins tot mai mult curaj desi de cealalta parte se afla un adversar “stelar” unde jucatorii sunt platiti regeste din banul public, la fel si tehnicianul Kowal. Nu au contat aceste aspecte, iar modesta “U” Cluj era cat pe ce sa castige si setul al treilea. A fost 4 – 1 in debut, iar Zalaul a preluat pentru prima dat conducerea la 9 – 10. Volei Municipal s-a desprins la 11 – 13, dar clujenii au revenit si au trecut la conducere la 17 – 16. Gazdele au fost in avantaj cu 20 – 19, 22 – 21 si 23 – 22, insa in momentele “cheie” gruparea de sub Meses a punctat prin Matei, la 24 – 25, ca mai apoi atacul gresit a lui soloc sa duca scorul la 24 – 26.
Volei Municipal Zalau a putut respira usurata dupa acest set, iar victoria de 3 puncte a inceput sa devina si mai sigura din setul patru, cand Universitatea a cazut psihic. Acesta a fost de fapt setul in care s-a vazut diferenta dintre cele doua echipe. Zalaul a avut 4 – 1 apoi 8 – 5, ca in a doua parte a setului diferenta sa fie si mai clara, 16 – 10 sau 21 – 15 pentru salajeni. S-a terminat 25 – 20 in favoarea zalauanilor, care au reusit cu chin cu vai sa scoata cele 3 puncte din aceasta confruntare. Ciprian Matei a reusit cele mai multe puncte, (14), in timp ce de la clujeni, evidentiatul jocului a fost Marius soloc cu 15 puncte.
Avand in vedere ca SCMU Craiova si Arcada Galati au stat in intermediara de miercuri, Volei Municipal Zalau s-a desprins de urmaritoare, insa la final de saptamana urmeaza ca si gruparea de sub Meses sa aiba liber. in aceste conditii, urmatorul joc va fi pe 16 februarie, la Zalau, cu Unirea Dej

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *