Volei Municipal Zalau s-a impus in meciul cu CSM Bucuresti

Volei Municipal Zalau s-a impus  in meciul cu CSM Bucuresti

VM Zalau – CSM Bucuresti 3 – 1 (25 – 18, 25 – 23, 21 – 25, 25 – 18)

rn

Volei Municipal Zalau s-a impus in patru seturi in derby-ul cu CSM Bcuresti, care conta mult in economia clasamentului si pentru ca Volei Municipal sa ramana in obiectiv.
Zalauanii au inceput foarte bine meciul, astfel ca primul set l-au castigat la diferenta de 7 puncte, 25 – 18. Setul doi a fost mai echilibrat, dar Volei Municipal Zalau s-a impus cu 25 – 23. Setul al treila a fost controlat cap-coada de bucuresteni care s-au impus cu 25 – 21, insa Zalaul si-a revenit in setul patru, pe care l-au castigat cu 25 – 18, la fel ca primul.
Pentru Volei Municipal Zalau, cele mai multe puncte le-a reusit Rares Balean – 21 de puncte.
Meciul a fost foarte important pentru Volei Municipal Zalau, care era obligata sa castige, doarece CSM Bucuresti este principalul adversar al zalauanilor in lupta pentru locul patru. O infrangere ar fi diminuat sansele Zalaului la a termina sezonul macar pe locul 4, adica pentru a fi in obiectivul stabilit in contractul de finantare cu Primaria Zalau.
“naintea meciului, Volei Municipal Zalau se afla pe pozitia a patra, cu 44 de puncte, urmata de SCM Craiova, pe locul 5, cu 42 de puncte, si CSM Bucuresti, pe locul 6, cu 41 de puncte.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *