Volei Municipal Zalau incepe lupta pentru calificarea in finala campionatului

Azi, ora 17.45, Sala Polivalenta din Craiova:  SCMU Craiova – Volei Municipal Zalau
Sambata, ora 19.00, Sala Polivalenta din Craiova: SCMU Craiova – Volei Municipal Zalau

Eliminata prematur în   cupele europene, CS Volei  Municipal a ratat si un alt trofeu:Cupa Romaniei, dupa un esec înca din semifinale, cu CVM Tomis Constanta. În aceste conditii, elevii lui Aurel Vlaicu mai au o singura sansa în acest sezon: calificarea în finala mare a Diviziei A1. Chiar daca au terminat campionatul regulat doar pe locul 3, zalauanii au sperante, cu atat mai mult cu cat prestatia din ultimele doua partide, cele cu Stiinta Explorari Baia Mare, au fost îmbucuratoare. Pepe Nagy si compania au aratat ca au valoare, dar calificarea frumoasa din sferturi nu spune nimic, daca nu este continuata pe aceeasi linie, în semifinale. În  plus, gruparea de sub Meses a castigat clar si în tur si în retur, avand si un moral ridicat din acest puct de vedere.  Astfel, la finalul saptamanii, CS Volei Municipal se deplaseaza în Banie, pentru primele doua partide dintre cele cinci programate de Federatie. Vineri si sambata, Zalaul trebuie sa treaca de vicecampioana SCM „U” Craiova, iar conducerea asteapta macar o victorie din cele doua meciuri, pentru ca salajenii sa mai bifeze doua victorii în cele doua meciuri de la Zalau, ceea ce duce echipa în finala mare. Din alt punct de vedere, Zalaul cauta si revansa din sezonul trecut, în care oltenii au fost biruitori tot în semifinale, cand elevii lui Dan Pascu au castigat trei partide la rand! Daca meciurile de la Craiova se joaca în week- end, cele de la Zalau sunt programate în 3 si 4 aprilie, ambele de ora 18.00, în timp ce eventualul meci decisiv s-ar juca în 6 aprilie, tot în Oltenia. Sa spunem ca întalnirile de la Zalau erau programate în 2 si 3 aprilie, dar clubul de sub Meses a solicitat Federatiei o reprogramare.stop_coloana
Pepe Nagy – jucator

Volei Municipal Zalau:
 „Mergem la Craiova sa castige doua meciuri!” „Zalaul are o echipa mai buna, si mergem la Craiova sa castigam doua meciuri. Adversara nu este una speciala, iar noi suntem mai puternici si mai valorosi. Toti am avut si o prestatie mai modesta pana la primul meci cu Baia Mare, dar acum atmosfera este foarte buna si suntem foarte concentrati, deoarece m-a afectat putin discutiile din trecut. Însa, eu sunt profesionist si vreau sa ajungem în finala mare, dar si un nou titlu cu Zalaul. Sa stie fanii ca în teren va fi acel Pepe Nagy, pe care l-au iubit si care si-a dat sufletul în teren!”

Dan Pascu – antrenor principal

SCM „U” Craiova:
„Va fi o semifinala încinsa.sansele sunt egale!” „Conteaza mai putin ca ei au castigat doua meciuri în sezonul regulat. Nu putem sa ne luam nici dupa ce a fost anul trecut, cand i-am învins în semifinale, fiindca sunt altele datele problemei. Zalaul are jucatori mai buni si joaca mult mai bine decat în sezonul trecut. Daca ei si-au depasit problemele de echipa, de atmosfera, Zalaul este o echipa periculoasa. Am avut o perioada buna în care am apucat sa ne recuperam dupa perioada infernala de meciuri. Am avut posibilitatea sa facem o pregatire buna, în timp ce adversarii nostri au sustinut mai multe jocuri în ultimele saptamani. Poate fi un avantaj sau un dezavanataj. Oricum, semifinala este deschisa oricarui rezultat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *