Volei Municipal Zalau inca nu a transferat niciun jucator

Vicecampioana României va trece la achizitii dupa ce se va rezolva modalitatea de finantare de la autoritatile locale


În timp ce echipele din Divizia A1 fac transferuri, iar contracandidatele Zalaului la primele locuri se întaresc, la Volei Municipal Zalau lucrurile stagneaza. Astfel, cu toate ca în aceasta vara a ramas fara antrenor si s-a despartit de mai multi jucatori importanti, vicecampioana nu a parafarat înca niciun transfer. Acest lucru nu pare sa fie ceva îngrijorator, iar conducerea spune ca în ultima perioada, pe adresa clubului au venit mai multe oferte de la impresari, atât la jucatori, cât si pentru banca tehnica, mai ales din strainatate.

Cu toate acestea, prioritar la Volei Municipal Zalau în acest moment este cautarea modalitatii de finantare a echipei din bani publici. Autoritatile locale au dat deja asigurari ca Primaria va sustine în continuare echipa de volei, dar trebuie vazut cum va aborda finantarea. Abia dupa ce aceasta problema va fi rezolvata, vor fi finalizate discutiile cu jucatorii pe care oficialii îi doresc pentru noul sezon. “În acest moment nu stim exact pe ce buget ne vom baza în sezonul urmator si nici stop_coloana sistemul de finantare de la autoritatile locale, dar problema este pe ordinea de zi la autoritatile locale, iar apoi, împreuna cu primarul Ionel Ciunt vom gasi cele mai bune variante si vom trece la treaba.Avem o lista cu vreo 30 – 40 de jucatori, dintre care vom încerca sa gasim cele mai bune variante. În primul rând ne intereseaza un ridicator de valoarea, un tragator fals bun si doi centri alaturi de Razvan Mihalcea”, a declarat Marcel Tîrle, directorul executiv al clubului.

Pâna în momentul de fata, de la Volei Municipal Zalau au plecat Mihai Gheorghita si Ciprian Matei la Steaua Bucuresti, iar Razvan Olteanu a ajuns la SCMU Craiova. Destinatia lui Marin Lescov înca nu se cunoaste, dar în mod cert nu îl vom regasi în lotul vicecampioanei. La final de contract se afla si Marian Bala, iar situatia lui este incerta.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *