septembrie 26, 2022

Volei Municipal Zalau are pauza la final de saptamana

In cadrul etapei a XV-a, gruparea de sub Meses trebuia sa joace cu VCM Piatra Neamt, formatie care s-a retras din campionat inainte de retur

rn

Competitiile interne din voleiul romanesc sunt in decadere, atat la masculin, cat si la feminin. Daca in Divizia A1 feminin au ajuns sa fie doar 8 echipe si la masculin, numarul s-a imputinat in acest sezon. Mai intai, Tricolorul Ploiesti s-a retras din competitiile interne inca dinatea startului sezonului, dupa care in aceasta iarna, chiar inainte de inceperea returului a renuntat si VCM Piatra Neamt. in aceste conditii, au ramas doar 10 grupari in prima liga, iar campionatul pare unul cat se poate de modest, in conditiile in care in fiecare etapa sunt programate doar patru jocuri, iar doua formatii sunt nevoite sa stea. in runda de la finele saptamanii este randul celor de la Volei Municipal Zalau sa aiba liber. Zalauanii urmau sa aiba un meci foarte usor cu VCM Piatra Neamt, echipa ce s-a retras din Divizia A1, astfel ca gruparea de sub Meses nu mai este nevoita sa faca o deplasare destul de lunga pana sub Pietricica. Nu va fi insa singura etapa de pauza din acest retur pentru echipa zalauana, care in ultima runda programata pe 16 marite, va sta, avand in vedere ca Tricolorul Ploiesti s-a retra din competitii inca dinaintea startului sezonului.
Volei Municipal Zalau va mai sustine sase partide pana la finalul sezonului regulat, insa doar doua vor avea loc pe teren propriu, cu Unirea Dej (16 februarie) si cu CSM Campia Turtii (9 martie).
Divizia A1, un campionat din care nu mai retrogradeaza nimeni!
Doar 10 formatii mai activeaza in Divizia A1, dintre care cinci sunt din Ardeal, este vorba de Volei Municipal Zalau, Explorari Baia Mare, Unirea Dej, “U” Cluj si CSM Campia Turzii, iar alte trei din Capitala, Dinamo, Steaua si CSM Bucuresti. SCMU Craiova si Arcada Galati sunt celelalte formatii care completeaza tabloul unui campionat “jenant” din care nu mai retrogradeaza nimeni, dat fiind faptul ca s-a retras si VCM Piatra Neamt. in aceste conditii, in acel play-out vor evolua doar patru echipe, ocupantele locurilor 7 – 10, insa acesta nu va mai avea nicio miza.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.