Volei Municipal Zalau a pierdut meciul cu Arcada Galati sI si-a dezamagit fanii

Volei Municipal Zalau a pierdut meciul  cu Arcada Galati sI si-a dezamagit fanii

Echipa din Zalau a pierdut dramatic meciul cu Arcada Galati, dupa ce a avut meciul in mana in setul decisiv

rn

Volei Municipal Zalau – Arcada Galati 2 – 3

rn

Cei peste 300 de spectatori care au asistat la meciul dintre Volei Municipal Zalau si Arcada Galati, disputat vineri in Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici" din Zalau, au plecat acasa cu un gust amar, dupa ce favoritii lor au pierdut meciul cu Arcada Galati din prima etapa a returului din play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin.
Voleibalistii zalauani au fost la doar doua puncte distanta de a castiga meciul, insa valoarea jucatorilor galateni si-a spus cuvantul, iar fanii zalauanilor au iesit in lacrimi din Sala Sporturilor, dupa ce, tot meciul, au incurajat echipa. A fost chiar o umilinta, daca ne uitam la cum a decurs partida.
Zalauanii au intrat bine in meci, astfel ca au condus la prima intrerupere tehnica a setului intai cu 8 – 6. Galatenii au revenit insa in joc si au condus la al doilea timp de odihna cu 14 – 16, iar in final s-au impus cu 18 – 25.
“n setul doi, Volei Municipal Zalau si-a revenit, iar meciul parea deja adjudecat de Rares Balean si compania. Volei Municipal Zalau s-a impus in setul doi la o diferenta de 11 puncte, scor 25 – 14, dupa ce a condus cu 8 – 4 si 16 – 9 la cele doua time-out-uri tehnice.
Si in setul trei, voleibalistii din Zalau s-au impus scor 25 – 22, iar meciul parea castigat.
Nu a fost asa, galatenii au revenit in meci si au castigat setul patru cu 25 – 19.
“ntr-o atmosfera de zile mari, cu publicul alaturi, voleibalistii din Zalau au fost increzatori in sansa lor, astfel ca in setul decisiv Zalaul a condus cu 3 – 0 si 8 – 6, iar zarurile pareau aruncate.
Nu a fost sa fie. urmariti de ghinion, fara prea multa concentrare si fara mentalitate de invingatori, zalauanii au fost egalati la 8, iar apoi Arcada Galati a pus stapanire pe joc. Zalaul a revenit in joc in ultimele mingi din set si chiar a condus cu 15 – 14, astfel incat, echipa din Zalau mai avea nevoie de doar un punct pentru a castiga meciul. Publicul era in extaz si iI vedea deja pe zalauani castigatori. Pe serviciul lor, insa, zalauanii au gresit, iar Arcada Galati a egalat la 15, iar apoi nu a mai lasat mingea din mana. S-a facut 16 – 15, iar intr-un final, cu un joc de zile mari, galatenii au castigat setul cu 17 – 15 si si-au asigurat punctele disputate in meci.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *