octombrie 1, 2022

Volei. Memorialul „Jan Strzelczyk”

Campioana Remat Zalau este pregatita pentru campionat
Gruparea zalauana a pierdut tot cu 1 – 3 si ultimul meci din cadrul turneului din Polonia. Chiar daca si-au dorit mult sa se intoarca acasa macar cu o victorie, zalauanii au avut si ghinion, daca e sa avem in vedere ca ultimele doua seturi ale intalnirii cu Hypo Tirol Innsbruck au fost pierdute la mustata. Cu toate ca nu a inregistrat nicio victorie in cadrul turneului din Polonia, pentru ca intr-un meci de verificare Remat a invins cu 3 – 2 Asseco Resovia, conducerea campioanei este de parere ca echipa este pregatita pentru campionatul intern, care va lua startul sambata. „Am intalnit trei echipe puternice din voleiul european. Am inceput cu dreptul, castigand clar primul set cu VB Tours, dar apoi antrenorii au schimbat putin echipa, iar francezii au egalat situatia la seturi, apoi au castigat si urmatoarele doua acte. In cel de-al doilea meci, polonezii, care beneficiaza de un buget de 3 milioane de euro, au vrut sa razbune esecul din meciul de verificare si, din pacate, au si reusit. Pe austriecii de la Hypo Tirol Innsbruck ar fi trebuit sa-i batem. Dar, poate, s-a instaurat si o stare de oboseala, de vreme ce pe durata saptamanii trecute, antrenorii Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie au lucrat si la aspectul pregatire fizica. In orice caz, echipa functioneaza normal si suntem pregatiti pentru noul sezon”, a declarat Marcel Doru Tarle, directorul sportiv al campioanei Romaniei. La invitatia lui Liviu Ciupe, in Polonia au ajuns si ceilalti factori de decizie din cadrul clubului, este vorba despre primarul municipiului Zalau – Radu Capilnasiu, viceprimarul Daniela Cota, presedintele Consiliului Judetean Salaj – Tiberiu Marc, directorul sportiv al CS Remat Zalau – Marcel Doru Tarle si team managerul campioanei – Cristian Ciobanescu.
Ieri si in cursul acestei dimineti, Adrian Feher si colegii sai au primit liberi, urmand ca dupa-amiaza sa se prezinte la antrenament, dar nu la Sala Sporturilor, ci in sala de sport a LPS „Avram Iancu” Zalau. Asta deoarece Sala Sporturilor va intra in scurt timp in porocesul de modernizare, asteptat de ceva luni.
Rezultatele Rematului in Polonia:
Remat Zalau – VB Tours 1 – 3 (18, -23, -20, -14)
Remat Zalau – Asseco Rzeszow 1 – 3 (-15, 33, -20, -18)
Remat Zalau – Hypo Tirol Innsbruck 1 – 3 (-22, 21, -25, -24)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.