septembrie 21, 2023

CSS Zalău a invins campioana en-titre Lapi Dej, cu 3-2
Joi, 23 septembrie, echipa juniorilor I de la CSS Zalău a jucat un meci amical, in Sala Sporturilor din Zalău, cu campioana en-titre LAPI Dej, in faţa căreia elevii antrenorilor Marin Silaghi şi Radu Predescu au caştigat cu 3-2. Meciul a fost deosebit de disputat, cu dese răsturnări de situaţii, cunoscandu-se rivalitatea mai veche dintre cele două echipe.
CSS ZALĂU: Adrian PANTEA, Adrian POP, Flaviu CIOBANU, Mihai CIUPE, Sergiu POP, Mihai BOGDAN, Raul MASATAN, Vlad TAMBA, Marius ILIEŞ, Mihai CRISTE, Răzvan INŢE, Răzvan HODIŞAN.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut