septembrie 25, 2023

Volei: Două victorii pentru SCM în turneul de la Zalău

0

Echipa de volei masculin SCM Zalău a obţinut două victorii din tot atâtea partide, în turneul desfăşurat la finalul săptămânii, la Sala Sporturilor din municipiu.

Voleibaliştii din Zalău au disputat prima partidă vineri, în compania celor de SCMU Craiova, pe care au reuşit să o surclaseze cu 3-0, însă scorul a fost strâns în fiecare din cele trei seturi (-22, -21, -22).

Duminică, SCM Zalău a obţinut cea de-a doua victorie, cu acelaşi scor, împotriva celor de la CS U Cluj. Partida s-a încheiat în puţin mai mult de o oră, cu un 3-0 sec (-18, -15, -20).

Sâmbătă, SCMU Craiova a surclasat pe CS U Cluj cu 3-0.

În urma acestor rezultate, SCM Zalău a urcat pe locul II în clasament, cu 28 de puncte, la cinci puncte în urma liderului CSM Arcada Galaţi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut