Volei: Cupa Romaniei se va desfasura sub forma de turnee

Federatia Romana de Volei a anuntat ca editia 2009-2010 a Cupei Romaniei, la feminin si masculin, se va derula sub forma a doua turnee, ambele urmand sa fie organizate la Botosani, in luna octombrie. Conform noilor reglementari, in primele zile ale celor doua turnee vor juca echipele clasate pe locurile 5-12 in sezonul trecut al Diviziei A, castigatoarele urmand sa intalneasca apoi formatiile de pe locurile 1-4, in sferturile de finala.
Turneul feminin se va derula incepand cu 16 octombrie, iar cel masculin din 14 octombrie, ambele fiind programate la Botosani.
Si campionatul intern a suferit modificari, federatia anuntand ca s-a renuntat la sistemul cu play-off si play-out, in favoarea celui cu turnee finale, asa cum s-a jucat si in urma cu trei sezoane. Astfel, echipele clasate pe locurile 1-4, dupa sezonul regulat, vor participa la patru turnee gazduite de fiecare formatie, in timp ce turneele pentru locurile 5-8 si 9-12 este posibil sa aiba loc pe teren neutru, o decizie in acest sens nefiind inca luata.
Divizia A, la feminin si masculin, va incepe in 10 octombrie, sezonul regulat fiind programat a se incheia in 20 martie 2010.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *