noiembrie 26, 2022

Volei Municipal Zalau se afla in fata unui examen dificil in acest weekend, jocul cu Arcada Galati , campioana sezonului trecut.Daca Zalaul se gandeste la jocul cu Gentofte Volley, Arcada are in perspectiva jocul cu Savo Volley Kupio, campioana Finlandei,. Arcada ar trebui sa joace in deplasare la Kupio in deplasare in 11 decembrie si in 17 decembrie la Galati.In turul I , Arcada a pierdut in setul de aur cu Vojvodina Novi Sad.In aprilie 2019 Arcada Galati invingea cu 3-1 pe Volei Municipal Zalau si a devenit campioana. La Zalau erau in teren atunci Del Bosco, Mihalcea, Balean, Bartha, Matei, Spanu.Tot la acel meci in teren cu Arcada erau Mihalj, Raici, Sandersen, Boronijac, Bisette, Perez, Carrasco, Kullo, Cuciureanu, Lefterache, antrenor Sergiu Stancu.

rn

La Arcada Galati ar putea evolua ex- zalauanii Cuciureanu, Matei, Gheorghita, Bala. La Arcada Galati evolueaza cel mai inalt jucator din A1, Talpa -component al Republicii Moldova.Mai sunt in lot Perez- provine Puerto Roco, Cubrillo-Novisad, Gotsev- Bulgaria , Klapwijk- Olanda, Kollo- Estonia, Hernan- Spania, provine Sporting Lisabona.Formula de start a lui Arcada Galati ar putea fi pentru partida cu Volei Municipal Zalau : Hernan, Terzic, Georgiev, Klapwijk, Balla, Bisette, Cabrerra cu rezervele Kollo, Talpa, Carrasco, Cristudor, Cristureanu, Matei. Antrenorii Sergiu Stancu si Razvan Tanasescu au imprimat echipei un stil agresiv-ofensiv, servicii puternice si joc permanent la fileu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *