septembrie 29, 2023

Zălăuanii au fost surclasaţi pe propriul teren
CSS Zalău- LAPI Dej 0-3 (-17, -12, -16)
Cu un nou antrenor pe banca tehnică, echipa de cadeţi, care in ediţia trecută s-a calificat pentru turneul final, au dezamăgit duminică, in meciul jucat in Sala de sport a Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, in compania celor de la LAPI Dej. Prof. Szenasy Lorand , care a preluat destinele echipei de la prof. Georgeta Dobrotă, plecată in SUA, va avea o misiune dificilă in grupa din care face parte echipa, adversarele anunţandu-se de bună calitate.
Lotul echipei din Zalău: Horea Hegheduş, Marius Ilieş, Alexandru Bumb, Bogdan Pădurean, Sergiu Cliţan, Paul Peşteleu, Tiberiu Balc, Mihai Cristea, Alexandru Puşcaş, Dragoş Cozma, Claudiu Iov. Antrenor: prof. Szenasy Lorand.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut