septembrie 26, 2022

Volei Club Zalau va primi sustinere financiara de la Consiliul Judetean

Formatia condusa de Gabriel Terhes va beneficia de 40.0000 de lei din partea institutiei conduse de Tiberiu Marc. Suma este cu 10.000 de lei mai mica fata de cea din sezonul trecut

rn

Volei Municipal Zalau, HC Zalau si chiar Volei Club Zalau sunt dependene de sustinere de la autoritatile locale sau judetene pentru a-si continua activitatea.
Primaria Zalau a alocat un buget record pentru Volei Municipal Zalau, in timp ce HC Zalau va primi 2,59 milioane de lei pentru stagiunea 2018 – 2019 de la Consiliul Judetean Salaj.
Institutia condusa de Tiberiu Marc va sustine si echipa a doua de volei din municipiu, astfel ca in baza unui contract de finantare, Consiliul Judetean Salaj va aloca 40.000 de lei pentru Volei Club Zalau.
Din aceasta suma, 15.000 de lei vor ajunge in conturile echipei salajene, in prima parte a sezonului, urmand ca restul sumei de 25.000 de lei sa fie alocata incepand cu 2019.
Odata ce a fost instiintata ca va primi finantare, Volei Club Zalau s-a si inscris in campionatul urmator al ligii secunde, insa pentru a-si putea duce activitatea fara probleme, formatia zalauana mai are nevoie de sprijin financiar si de la sponsori.
“Este important ca vom primi finantare de la Consiliul Judetean si ne bucuram insa cu 40.000 de lei nu ne putem descurca pe durata unui sezon. Absolut toate cheltuielile care sunt ajung undeva la vreo 80.000 de lei, dar ramane sa mai atragem si alte sponsorizari. Vom discuta si cu CSS Zalau sa vedem cum putem face o colaborare, pentru ca la echipa sa poata juca cat mai multi tineri”, ne-a declarat conducatorul Gabriel Terhes.
Fata de sezonul trecut, Volei Club Zalau va beneficia din partea Consiliului Judetean de o suma mai mica, cu 10.000 de lei.
Sa mai spunem ca in ultimele doua campionate, formatia salajeana a avut rezultate notabile si a fost prezenta la turneul semifinal, unde s-a clasat de fiecare data pe locul 3.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.