septembrie 30, 2022

Volei Club Zalau si-a aflat adversarii din noul sezon

Formatia condusa de Gabriel Terhes a fost repartizata în Seria Vest a Diiviziei A2, alaturi de alte cinci echipe, printre care si cele doua grupari care au retrogradat din prima liga

rn

Volei Club Zalau va începe al patrulea sezon la rând în Divizia A2, formatia condusa de Gabriel Terhes urmând sa îsi continue activitatea, dupa ce a primit sprijin si de la Consiliul Judetean Salaj.
Formatia zalauana si-a aflat deja adversarii din noul campionat, Volei Club Zalau fiind repartizata tot în Seria Vest, alaturi de alte cinci echipe, printre care se afla si cele doua grupari care au retrogradat din prima liga, CSU Vest Timisoara si CSS U 2 Baia Mare.
CSU Brasov, ProVolei Arad si CSS CNE Lapi Dej sunt celelalte trei adversare ale zalauanilor în campionatul care va începe pe 20 octombrie.
În prima etapa din tur, Volei Club Zalau va juca pe teren propriu cu CSS CNE Lapi Dej, iar prima deplasare va fi în etapa a II-a, la ProVolei Arad.
Din cele cinci etape care vor avea loc în tur, formatia condusa de Gabriel Terhes va disputa trei jocuri pe teren propriu si doar doua în deplasare.
Daca în Seria Vest sunt sase echipe, Seria Est are în componenta sapte formatii, este vorba de Rapid Bucuresti, CSM Rm. Sarat, CSM Gloria Buzau, CTF Mihai I Bucuresti, CSU stiinta Bucuresti, stiinta Bacau si CSM Suceava, campionatul urmând sa înceapa mai devreme cu o saptamâna.
si în stagiunea 2018 – 2019, Volei Club Zalau va încerca sa ajunga la turneul semifinal, unde a fost prezenta de doua ori la rând, clasându-se pe locul 3

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.