octombrie 7, 2022

Volei Club Zalau primeste vizita liderului

In ultimul meci din sezonul regulat, gruparea de sub Meses se dueleaza cu CSU Vest Timisoara, formatie ce are maxim de puncte, dar indiferent de rezultat, echipa zalauana va termina returul pe locul secund

rn

Desi in urma cu doua etape a pierdut cu 3 – 2 la Brasov, acel punct obtinut de zalauani a fost extrem de important, avand in vedere ca Volei Club Zalau si-a asigurat pozitia secunda la finalul sezonului regulat, chiar daca sambata a stat.
in penultima runda, ProVolei Arad a pierdut cu 3 – 0 in deplasarea de la Timisoara, iar cum aradenii au disputat deja jocul din ultima etapa cu CSS CNE Lapi Dej, Volei Club Zalau nu mai poate pierde pozitia secunda.
in timp ce ProVolei Arad a disputat in devans jocul cu echipa din Dej, pentru Volei Club Zalau urmeaza o partida dificila, urmand ca sambata sa primeasca vizita liderului CSU Vest Timisoara, formatie care pana in prezent a castigat toate meciurile cu 3 – 0.
Acest joc este abordat fara presiune de zalauani, care indiferent de rezultat sunt calificati la turneul semifinal. La acest turneu s-a mai calificat CSU Vest Timisoara, dar si ProVolei Arad, in timp ce a patra echipa se va decide dupa duelurile dintre CSU Brasov si CSS CNE Lapi Dej din prima faza a play-off-ului.
in aceasta faza se joaca dupa sistemul cel mai bun din trei jocuri. Prima partida are loc pe 23 februarie, jocul al doilea se disputa pe data de 2 martie, iar daca va fi nevoie si pentru al treilea meci, acesta se va disputa in data de 9 martie.
Turneul semifinal se va organiza in perioada 22 – 24 martie, locatia urmand a fi stabilita in perioada urmatoare. Primele doua clasate la turneul semifinal vor avea drept de participare la turneul de promovare, ce se va disputa in perioada 12 – 14 aprilie.
________________________________________
Rezultatele inregistrate in etapa a IX-a:
CSS CNE Lapi Dej – CSU Brasov 0 – 3 (-17, -16, -17)
CSU Vest Timisoara – ProVolei Arad 3 – 0 (17, 22, 11)
Volei Club Zalau a stat
________________________________________
CLASAMENT:
1. Csu Vest Timisoara 7 7 0 21 : 0 21
2. Volei Club Zalau 7 4 3 15 : 13 13
3. ProVolei Arad 8 4 4 15 : 13 13
4. CSU Brasov 8 3 5 10 : 18 8
5. CSS CNE Lapi Dej 8 1 7 6 : 23 2
________________________________________
Etapa a X-a se disputa sambata dupa programul:
Volei Club Zalau – CSU Vest Timisoara
ProVolei Arad – CSU CNE Lapi Dej 3 – 0 (in devans)
CSU Brasov sta

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.