septembrie 24, 2022

Volei Club Zalau a terminat anul cu o victorie de 3 puncte

În ultima partida din 2018, gruparea condusa de Gabriel Terhes a câstigat cu 3 – 1 în deplasarea de la CSS CNE Lapi Dej si a ramas pe podium

rn

Dupa ce în urma cu doua saptamâni a pierdut doua jocuri în doar doua zile, cu ProVolei Arad si CSU Vest Timisoara, Volei Club Zalau a aratat o alta atitudine în ultimul meci al anului.
Sâmbata trecuta, gruparea condusa de Gabriel Terhes a jucat în deplasarea de la CSS CNE Lapi Dej, unde zalauanii au practicat un joc bun si si-au adjudecat primele doua seturi fara mari probleme.
În setul trei si gruparea din Dej a avut momente bune, astfel ca a revenit în joc, însa gruparea de sub Meses a dorit sa plece cu toate cele 3 puncte.
În aceste conditii, jocul s-a terminat dupa setul patru, pe care Volei Club Zalau l-a câstigat destul de clar.
“Am fost un meci important pentru noi deoarece ne dorim calificarea la turneul de promovare si încercam sa obtinem cât mai multe victorii pentru a ne asigura calificarea. Din punctul meu de vedere se vede un progres fata de anii trecuti. Suntem mult mai seriosi la antrenamente si ne dam mai mult interesul”, a spus jucatorul Tudor Lazar.
Dupa victoria cu CSS CNE Lapi Dej, Volei Club Zalau termina anul pe podium, la doar un singur punct de ocupanta locului secund – ProVolei Arad, care în runda de sâmbata a câstigat cu 3 – 0 în deplasarea de la CSU Brasov.
Campionatul se va întrerupe pâna pe 26 ianuarie 2019 când se va reluat cu etapa a VII-a.
În aceasta runda, Volei Club Zalau va juca pe teren propriu cu ProVolei Arad. Sa mai spunem ca din retur au mai ramas de jucat doar patru etape, însa Volei Club Zalau va mai juca doar trei jocuri, urmând ca în etapa a IX-a sa stea.

Volei Club Zalau: Ovidiu Teusan, Tudor Lazar, Cristian Zaha, Ciprian Buta, Victoratos Theodor, David Domokos, Andrei samsudan, Solyom Norbert, Darius Mândrut, Matis Sebastian si Mihai Igna

rn

Rezultale înregistrate în etapa a VI-a:
CSS CNE Lapi Dej – Volei Club Zalau 1 – 3
CSU Brasov – ProVolei Arad 0 – 3
CSU Vest Timisoara a stat

CLASAMENT:
1. Csu Vest Timisoara 4 4 0 12 : 0 12
2. ProVolei Arad 5 3 2 11 : 7 10
3. Volei Club Zalau 5 3 2 11 : 8 9
4. CSU Brasov 5 1 4 4 : 13 3
5. CSS CNE Lapi Dej 5 1 4 6 : 17 2

rn

Etapa a VII-a se disputa în 26.01.2019, dupa programul:
Volei Club Zalau – ProVolei Arad
CSU Vest Timisoara – CSU Brasov
CSS CNE Lapi Dej sta

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.