septembrie 30, 2023

Superioritate zdrobitoare a echipei din Zalău in faţa bihorenilor
CSS ZALĂU – CSS LPS Bihorul Oradea 3-0 (13, 17, 14)
Elevii antrenorilor Marin Silaghi şi Dan Predescu au făcut un scurt “galop de sănătate” in faţa unei echipe bihorene care a fost net depăşită de valoarea şi experienţa gazdelor. De altfel, lecturand scorul pe seturi, ne dăm seama că a fost o luptă total disproporţionată la fileu. Meciul s-a jucat duminică, in Sala Sporturilor din Zalău, după meciul de handbal HC Zalău- HCM |tiinţa Baia Mare.
CSS ZALĂU: Bogdan Inţe, Mihai Criste, Florin Ciobanu, Răzvan Hodişan, Mihai Bogdan, Raul Mastan, Sergiu Pop, Mihai Ciupe, Silviu Palage, Adrian Pantea, Marius Ilieş, Vlad Tamba.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut