decembrie 9, 2022

Vlad Morar va evolua pentru Rapid București

Fotbalistul zălăuan a ales să joace la echipa din Giulești, deși era ofertat de mai multe echipe din străinătate


După ce s-a despărţit de Beitar, Vlad Morar a avut mai multe oferte din ţară şi străinătate, cu atât mai mult cu talentatul fotbalist era liber de contract.

Deşi a negociat şi cu echipe de pe prima scenă, sălăjeanul nostru a optat pentru o echipă din liga secundă, dar care are mare tradiţie: Rapid Bucureşti! Altfel spus, fostul jucător de la « U » Cluj şi Petrolul Ploieşti a fost fascinat de istoria grupării din Giuleşti şi de fanii « alb-vişinii », care sunt alături de favoriţi şi în liga secundă !
“Sigur că vreau să revin în prima liga, dar varianta Rapid mi-a surâs şi cred că stop_coloana pot ajunge în Liga I chiar cu giuleştenii! Acum am ajuns la un acord cu Rapid şi în cursul zilei de luni vom semna contractual”, ne-a declarat Vlad Morar, cel care va fi « vişiniu » cel puţin un an şi jumătate.
Să spunem că Rapid Bucureşti a terminat turul pe locul secund, dar are şanse de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, încă din vară.

 

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *