Vlad Morar, primul gol in tricoul celor de la Panetolikos

Chiar daca în aceasta vara s-a despartit de Viitorul Constanta, echipa cu care a devenit campion al României, Vlad Morar nu a stat foarte mult fara echipa.

Desi a fost asaltat de oferte din tara si din strainatate, salajeanul a ales sa joace în Grecia, la Panetolikos. Înca din primul meci din campionat, Vlad Morar a fost integralist, însa echipa sa a pierdut cu 2 – 0 în fata titratei AEK Atena.

La finalul saptamânii trecute a urmat si primul meci de pe teren propriu, în care salajeanul a si reusit sa le intre la suflet fanilor de la Panetolikos.

Desi a început pe banca de rezerva meciul cu Atromitos si a fost introdus în teren abia în ultimul sfert de ora, Vlad Morar si-a demonstrat calitatile si a marcat dupa doar trei minute.

Golul a fost cât se poate de important, în conditiile în care prin reusita lui Vlad Morar, Panetolikos a egalat, scor 2 – 2, iar la final a obtinut primul punct din noua stagiune.

Si în campionatul din Grecia urmeaza o pauza de aproximativ doua saptamâni, având în vedere meciurile echipelor nationale, astfel ca Vlad Morar a revenit acasa pentru câteva zile. Din pacate, fotbalistul din Crișeni acuza unele probleme medicale.

“Ma bucur ca am marcat, dar din pacate am unele probleme la spate. Chiar acum ma reîntorc în Grecia, unde voi efectua un RMN si atunci voi stii mai multe. Eu sper sa fiu sanatos, sa marchez cât mai multe goluri si sa îmi pot ajuta noua formatie”, a declarat Vlad Morar pentru ziarul Sportul Salajean.

În urmatoarea etapa programata pe 9 septembrie, echipa lui Vlad Morar va juca în deplasare la Panionios, formatie ce are maxim de puncte dupa doua etape.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *