noiembrie 29, 2022

Vlad Morar, jucător FC Viitorul: “Avem foame de trofee”

Puţini sunt fotbaliştii sălăjeni care evoluează pe prima scenă a fotbalului din România. Totuşi, unul dintre acei jucători este Vlad Morar. Mai mult, sălăjeanul nu doar că evoluează în Liga 1, ci chiar face şi performanţă. În sezonul precedent, sălăjeanul a reuşit să devină campion al României, în tricoul celor de la FC Viitorul.  Sub comanda lui Gică Hagi, Vlad Morar a dat cel mai bun randament pe prima scenă, iar pentru sezonul următor, fotbalistul din judeţul nostru se pare că va continua alături de constănţeni. “Voi rămâne la Viitorul şi în sezonul următor, mai am contract un an de zile”, ne-a spus atacantul.

Având în vedere că FC Viitorul a câştigat campionatul, gruparea condusă de Gică Hagi va evolua în noul sezon al Ligii Campionilor. Campionii României s-au pregătit în Turcia, înaintea debutului în noul sezon, acolo unde Vlad Morar a izbutit să înscrie şi un gol.

“Am marcat un gol în cantonament. A fost foarte greu, dar nu avem ce face, deoarece ne aşteaptă o perioadă dificilă. Antrenamentele au fost foarte intense”, a mai precizat fotbalistul. Campiona României  a debutat într-un meci oficial în noul sezon duminică, 9 iulie, cu ocazia partidei din Supercupa României, împotriva celor de la FC Voluntari. Din păcate pentru sălăjeni, Vlad Morar nu a putut participa la acea partidă, din cauza unei accidentări.

Partida a fost pierdută de FC Viitorul, scor 0 – 1, singurul gol al partidei fiind marcat de Costin Lazăr. La începutul săptămânii viitoare, gruparea lui Gică Hagi va debuta şi în noul sezon, pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan. În ceea ce priveşte noul sezon, Vlad Morar are o dorinţă mare. “Mi-aş dori să nu mă mai accidentez, să marchez cât mai multe goluri şi să luăm din nou campionatul. Suntem jucători tineri şi care avem foame de trofee”, a concluzionat Morar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *