februarie 5, 2023

Vlad Morar a semnat cu Rapid Bucureşti

Fotbalistul va juca cel puţin un an şi jumătate pentru gruparea vişinie: “Oferta venită din Giuleşti mi-a surâs


După ce s-a despărţit de Beitar, Vlad Morar a avut mai multe oferte din ţară şi străinătate, cu atât mai mult cu cât talentatul fotbalist era liber de contract.
 Deşi a negociat şi cu echipe de pe prima scenă, sălăjeanul nostru a optat pentru o echipă din liga secundă, dar care are mare tradiţie: Rapid Bucureşti! 
 Altfel spus, fostul jucător de la « U » Cluj şi Petrolul Ploieşti a fost fascinat de istoria grupării din Giuleşti şi de fanii « alb-vişinii », care sunt alături de favoriţi şi în liga secundă ! 
 “Sigur că vreau să revin în prima ligă, dar varianta şi oferta venită din Giuleşti, de la titrata Rapid, mi-a surâs şi cred că pot ajunge în Liga I chiar cu giuleştenii“, ne-a declarat Vlad Morar, cel care a devenit « vişiniu » cu acte în regulă chiar marţi seara, după ce a semnat un contract valabil pe un an jumătate. stop_coloana  
 Să spunem că Rapid Bucureşti a terminat turul pe locul secund în Seria I din Liga a II-a, dar are şanse de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, încă din vară. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut