septembrie 30, 2022

Vlad Cuciureanu si-a gasit o noua echipa

Dupa despartirea de CS Volei Municipal Zalau, voleibalistul originar din Timisoara a semnat cu vicecampioana Romaniei

rn

Imediat dupa terminarea campionatului, Volei Municipal Zalau s-a despartit de mai multi jucatori, chiar si de Vlad Cuciureanu, cel care mai avea contract cu gruparea de sub Meses.
Se pare ca evolutiile sale din ultima perioada nu au fost tocmai pe placul antrenorului si a conducerii, astfel ca jucatorul timisorean a fost pus pe liber.
Asta cu toate ca, jucatorul ce evolueaza pe postul de centru a avut si o perioada buna sub Meses, in a doua parte a sezonului 2016 – 2017, cand formatia zalauana a si devenit campioana.
Cuciureanu nu a dus lipsa de oferte in aceasta perioada si s-a aflat in negocieri cu Steaua Bucuresti, insa pana la urma, voleibalistul s-a inteles cu Arcada Galati, vicecampioana Romaniei.
La gruparea de la Dunare, acesta va fi din nou coleg cu Adrian Feher, cel care si-a mai prelungit contractul cu Arcada pe inca un an.
Doua sezoane a evoluat Vlad Cuciureanu la Volei Municipal Zalau si a devenit campion cu formatia zalauana in anul 2017.
in cariera sa, jucatorul de 27 de ani a mai jucat la Explorari Baia Mare, CS Phoenix simleu Silvaniei si SCMU Craiova.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.