decembrie 9, 2022

Virgil Turcas, noul prefect al judetului Salaj, a fost investit in functie (video)

Sambata, 14 decembrie 2019, la sediul temporar al Prefecturii Salaj, in prezenta ministrului Transporturilor si Infrastructurii- Lucian Bode, liberalul Virgil Turcas a depus juramantul de investire in functia de prefect. 

rn

Acesta a fost numit in functie, prin hotararea de Guvern, data in cadrul sedintei de Guvern de vineri, 13 decembrie 2019. 

rn

Ministrul Lucian Bode a dat citire hotarii Guvernului Romaniei “privind exercitarea cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Salaj, de catre domnul Turcas Marcel Virgil”. 

rn

In discursul sau, noul prefect al judetului Salaj, a transmis: “Sunt onorat pentru increderea acordata, va marturisesc ca nu e simplu sa accepti povara unei astfel de functii, recunoscand responsabilitatiile pe care le ai” 

rn

 

rn

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *