decembrie 6, 2022

Virgil Ardelean va demisiona din functie

Virgil Ardelean va demisiona de la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) a Ministerului Administratiei si Internelor, unde a fost numit, vineri.
Demisia lui Virgil Ardelean vine la o zi dupa ce Gabriel Oprea, care l-a numit in functie, a demisionat de la conducerea Ministerului Administratiei si Internelor.
Potrivit unor surse din MAI, Virgil Ardelean a avut, miercuri, o discutie cu ministrul interimar al Administratiei si Internelor, Dan Nica, pe care l-a anuntat ca va demisiona de la conducerea DGIPI.
Miercuri, liderul PSD Mircea Geoana a anuntat ca Ardelean nu va ramane in functie. PSD a decis, luni, retragerea sprijinului politic al lui Gabriel Oprea, in calitate de ministru de Interne, pentru ca acesta a numit secretarii de stat in MAI si pe Virgil Ardelean la DGIPI fara a avea girul conducerii partidului.
Decretul privind numirea lui Ardelean la DGIPI a fost public, vineri, in Monitorul Oficial. Virgil Ardelean a participat, miercuri, la discutia ministrului interimat de Interne, Dan Nica, de la sediul MAI, cu secretarii de stat si sefi ai Politiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *