decembrie 2, 2022

Viorel Varga – premiat de Asociaţia Jurnaliştilor din Sălaj

Colegul nostru de redacţie, Viorel Varga, a fost premiat vineri în cadrul Galei Presei Sălăjene, eveniment anual ajuns la cea de-a noua ediţie. Asociaţia Jurnaliştilor din Sălaj l-a premiat pe cel mai vechi angajat al redacţiei Graiul Sălajului pentru activitatea sa de peste 25 de ani în presa sălăjeană, remarcând că, deşi Viorel Varga a trecut de vârsta pensionării, îşi continuă activitatea.
Viorel Varga lucrează la Graiul Sălajului din aprilie 1990. Înainte a fost angajat şi colaborator la ziare şi reviste consacrate de cultură, printre care amintim Flacăra, România Literară sau Luceafărul. A debutat cu poezie în anul 1971 la Editura Eminescu, cu volumul de versuri “Trecere”, bine primit de critică şi apreciat de Eugen Barbu. În total a publicat cinci volume de poezie la edituri importante – Eminescu, Cartea Românească, Albatros şi Ion Creangă. stop_coloana A ieşit la pensie la limita de vârstă anul acesta de la Graiul Sălajului, după aproape 26 de ani petrecuţi în această redacţie. În continuare, este unul dintre oamenii de bază ai ziarului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *