Viorel Ionascu ramane la FC Zalau

Mijlocasul a ales sa ramâna la Zalau si pentru urmatoarele doua sezoane, dupa mai multe discutii purtate cu conducerea echipei de la poalele Mesesului


Problemele de lot cu care s-a confruntat FC Zalau în aceasta vara încep încet – încet sa se rezolve. Printre jucatorii care au ales sa evolueze sub comanda lui Costica Olariu si în sezonul urmator se numara si Viorel Ionascu.
Unul dintre cei mai experimentati jucatori ai echipei conduse de Ioan Morar în sezonul trecut, a luat decizia de a ramâne la Zalau si în sezonul urmator. Desigur, la decizia sa au contribuit mai multi factori, însa cel mai important este ca Ionascu va urma cursurile Master-ului la Cluj Napoca, astfel ca jucatorul vrea sa fie cât mai aproape de orasul de la poalele Feleacului.
“Cel mai important lucru este ca activitatea fotbalistica din Zalau sa aiba continuitate, cel putin la nivelul Ligii a III-a. Având în vedere ca ma voi înscrie la Master la Cluj Napoca, am decis sa evoluez în continuare la Zalau. Am avut discutii cu presedintele Ioan Morar si în principiu ne-am înteles. Nu am semnat înca vreun contract, însa cert este ca voi continua la Zalau”, ne-a declarat Viorel Ionascu. stop_coloana
De cealalta parte, presedintele gruparii alb – albastre se declara multumit ca Ionascu va continua la Zalau si are doar cuvinte de lauda la adresa mijlocasului de 24 de ani. “Am ajuns la un acord cu Viorel Ionascu si vom continua colaborarea. Înca nu am semnat un contract, însa din discutiile avute jucatorul va evolua la FC Zalau cel putin în urmatoarele doua sezoane. Ma bucur ca a ales sa ramâna la noi, deoarece Viorel este un baiat serios si aveam nevoie de serviciile sale. Era mare pacat daca îl pierdeam”, ne-a declarat Ioan Morar.
Jucatorul nascut în 21 ianuarie 1992 a începtut fotbalul la LPS Buzau, pentru ca mai apoi sa evolueze la Ardealul Cluj si Universitatea Cluj-Napoca. De la echipa “sepcilor rosii”, jucatorul s-a transferat la Zalau acum patru ani si jumatate. În aceste zile, Ionascu se pregateste cu echipa Universitatii Babes-Bolyai, alaturi de care va face deplasarea duminica la Campionatul European al Universitatilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *