Violatorul din Bocșa a fost condamnat la trei ani și trei luni de inchisoare

Feher Petru a dat buzna in plina noapte peste o batrana de 79 de ani și a violat-o


 

Magistrații Judecatoriei Zalau s-au pronunțat în cazul din dosarul nr 4175/337/2015, în care inculpatul Feher Petru, din Bocșa, care a violat o femeie de 79 de ani. Instanța îl condamna pe inculpatul Feher Petru la pedeapsa totala de 3 ani și 3 luni de închisoare în regim de detenție. Aplica inculpatului pedeapsa complementara de interzicere a unor drepturi, respectiv dreptul de a fi ales în autoritațile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implica exercițiul autoritații de stat, dreptul de a comunica cu victima și dreptul de a se apropia de casa victimei la o distanța mai mica de 10 metri pe o durata de doi ani, care se va executa dupa executarea pedepsei principale a închisorii. Inculpatul este obligat și la plata sumei de 1.000 de lei, cheltuieli judiciare catre stat. Cu drept de apel în zece zile de la comunicare. Deci, sentința nu este definitiva.

O batrâna singura, victima sigura a ciobanului recidivist

La începutul lunii septembrie, mai exact în data de 2, în jurul orei 7.55, un barbat din Zalau a sesizat poliția despre faptul ca la locuința unei femei din comuna Bocșa a avut loc o spargere. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit ca în noaptea de 1 spre 2 septembrie, în jurul orei 3.00, o persoana a patruns prin spargerea unui geam de la ușa de acces în locuința Mariei M., în vârsta de 79 ani, din comuna Bocșa. Prin stop_coloana constrângere, barbatul a întreținut raporturi sexuale cu batrâna. În urma verificarilor efectuate de oamenii legii, suspectul a fost identificat în persoana lui Feher Petru, de 45 ani, din localitate. Acesta a fost reținut în arestul IPJ Salaj, apoi prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Zalau cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, violare de domiciliu și distrugere.
Maria M. locuia singura; doar din când în când o vecina îi mai facea menajul. Cei doi copii ai sai și nepoții sunt plecați la Zalau și în Spania. Vin rar pe acasa, spun satenii. Are o pensie de CAP, cu care se târaște prin existența. O mai ajuta și copiii.Violatorul de 45 de ani pe nume Feher Petru locuiește în Bocșa, într-o casa saracacioasa. A stat de mai multe ori dupa gratiile celulelor. Deci este recidivist. A fost casatorit, dar soția a divorțat de el și și-a luat cu ea cei doi copii cu vârsta sub 10 ani. Feher Petru își câștiga existența din pastorit. Era ciobanul satului. Daca sentința va ramâne definitiva, Feher Petru, timp de trei ani și trei luni, nu va avea grija zilei de mâine.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *