noiembrie 27, 2022

Politia orasului Jibou a fost sesizata saptamana trecuta de un cetatean care a reclamat faptul ca persoane necunoscute au intrat, in cursul noptii, in locuinta soacrei sale, in varsta de 89 ani, pe care au agresat-o fizic si sexual, dupa care au luat din casa si o suma de bani.
Politistii au efectuat cercetari ce au evidentiat faptul ca femeia locuia singura, iar in noaptea de 11/12 martie, in jurul orei 04,30, a deschis usa locuintei, intrucat a auzit zgomote suspecte in curte. In acel moment, o persoana necunoscuta de sex barbatesc, cu varsta aproximativa 35-40 de ani, a intrat cu forta in locuinta, a smuls firul de conectare la retea a telefonului fix, dupa care a impins-o pe pat si a violat-o. Inainte de a parasi locuinta, barbatul a luat din casa 80 de lei si a plecat.
Oamenii legii l-au identificat in scurt timp pe presupusul autor al violului si talhariei, C. Gratian, de 32 ani, care a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Jibou cu propunere de arestare preventiva, iar instanta a emis mandat de arestare pe o perioada de 29 zile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *