noiembrie 29, 2022

Vine Moş Nicolae; să ne lustruim bocancii pe platoul de marmură

O iniţiativă inedită de Moş Nicolae este a clubului de voluntariat Impact Lego Zalău, care organizează sâmbătă, 5 decembrie, începând cu ora 12.00, evenimentul “Să ne pregătim pentru Moş Nicolae”, pe platoul de marumură din Zalău. Scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru promovarea tradiţiilor culinare specifice judeţului Sălaj.
“În decursul acestei zile, veţi putea avea ocazia de a achiziţiona nuieluşe, caricaturi la minut şi pachete de biscuiţi pentru Moş Nicolae. stop_coloana De asemenea, veţi putea beneficia de lustruirea pantofilor în aşteptarea Moşului sau pur şi simplu veţi putea servi un pahar de ceai cald. Invitat este şi Moș Nicolae, care va asculta nerăbdător dorințele celor mici”, se arată în descrierea evenimentului pe pagina de Facebook.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *