Partidul REPER Sălaj, partid care a luat ființă după ruptura USR-PLUS, se pregătește de anul electoral 2024. Cum nu are suficienți membri care să fie desemnați ca reprezentanți în secțiile de votare, deputatul Alin Prunean a anunțat că demarează selecția de reprezentanți (delegați) în secțiile de vot.

Pentru ca procesul electoral să fie supravegheat în secțiile de votare din fiecare comună și oraș din Sălaj, deputatul a lansat un formular de înscriere și un număr de telefon, anunțându-i totodată pe sălăjeni că vor fi remunerați de autoritățile statului pentru serviciul prestat.

”2024 este anul cu 4 runde de alegeri. Pe 9 iunie vom vota candidații pentru Parlamentul European, la finalul lunii septembrie vor fi aleși primarii, consilierii locali și județeni, precum și președinții de consilii județene, iar în noiembrie și decembrie vor fi organizate alegeri parlamentare și prezidențiale. Partidele politice vor desemna reprezentanți pentru supravegherea procesului electoral, activitatea acestora urmând a fi remunerată conform legilor în vigoare (sumă fixă, plătită de către autoritățile statului român). În acest sens, puteți aplica pentru a fi desemnat reprezentant al Partidului REPER în oricare din localitățile din județul Sălaj, prin completarea formularului din primul comentariu sau prin apel telefonic la numărul 0774.637.031. Solicitanții își exprimă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului GDPR disponibil pe site-ul Partidului REPER. Veniți alături de noi într-o echipă dinamică, integră, deschisă la nou, motivată să fie un Reper pentru România!”, a scris Alin Prunean pe pagina sa oficială de Facebook.