Vila WC din Parcul Central al Zalaului

A fost finalizat WC-ul din Parcul Central al Zalaului, reabilitat la preț de vila, nu mai puțin de 50.000 de euro. Prețul a fost așa de mare pentru ca acea cladire chiar este o vila. Situat în zona unde se afla garajele blocurilor de vis a vis de Perla, WC-ul are parter și etaj. La demisol se afla trei toalete – una pentru bebeluși, una pentru barbați și una pentru femei. Iar la etaj se afla câteva camere frumos amenajate unde, din câte am vazut în parc, își duc zilele cei care se ocupa de administrarea parcului.
WC-ul de lux din parc nu este însa chiar atât de luxos pe câți bani s-au cheltuit cu el. Am gasit deschis doar la barbați și la camera pentru persoanele cu dizabilitați, celelalte uși fiind închise. Dar și la toaleta pentru barbați, daca intri, din cele doua cabine în care s-au montat toalete, doar una e deschisa. Una este ținuta închisa și probabil este rezervata celor care locuiesc la etaj. Despre întreținere nu mai are rost sa amintim. Deja colacul de pe vasul de toaleta a fost rupt, iar pe ușa de intrare te întâmpina zeci de mesaje cu tenta sexuala și numere de telefon. Unii își stop_coloanacauta perechea la WC.
Pe la mijlocul lunii octombrie a anului trecut s-a facut cu mare pompa recepția lucrarii “Mordernizarea grup social din Parcul Central”. A fost recompartiment demisolul vechii cladiri administrative a parcului și suprafața utila totala a obiectivului modernizat este de 78,85 metri patrați. Potrivit Procesului verbal din 14 octombrie 2015, încheiat cu ocazia recepției la terminarea lucrarii, prin recompartimentarea demisolului și etajarea acestuia s-au cheltuit 225.931 de lei, adica binișor peste 50.000 de euro. Dar daca era sa se construiasca grupul social de la cota zero, cât se cheltuia? Mult, în orice caz. Cu suma de mai sus se puteau construi doua apartamente sau o vila. Casa mare, în orice caz, cu doua-trei grupuri sociale și niște livinguri și dormitoare confortabile.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *